onsdag, juni 14, 2006

Nota bene

Ytterligare despatcher från mitt spännande liv, för intresseklubbens årsbok.

JSPS har i sin outgrundliga vishet beslutat för att förlänga min vistelse ytterligare ett år, så nu måste jag ta reda på hur man skaffar sig semester i Japan. Mitt mål som jag lovar att jag ska arbeta för (eller hur det nu formuleras) är att besöka Sverige i augusti, så flygbiljett måste införskaffas.

Helt plötsligt känns det inte helt bortkastat att man lärt sig lite japanska.

Jag måste börja fundera på att finna något annat ställe att jobba på än mitt kontor. En italiensk kollega har flyttat in till vårt kontor, och han är ungefär lika tystlåten som jag. Närhelst vi båda befinner oss i samma rum omöjliggörs arbete för de andra två stackarna.

6 kommentarer:

Pär sa...

Grattis! Synd att det känns 100% omöjligt att hälsa på, det hade varit grymme att få känna sig som Världens Längsta Människa ett tag.

Såg du den här? Ser du hur mycket repet hänger ut från väggen vid sidan av Tommy? (Lättare att se i större storlek.)

http://www.flickr.com/photos/par/165843802/

Jonas Wiklund sa...

Visst har jag noggrant spanat in kortet. Var är första no-hands? I nischen 15-20 meter ovan Tommy? Så första repan blir nästan 50 meter konstant överhängande mjölksyreplåga?

astrid sa...

Grattis till ditt förlängda kontrakt, för jag känner mig rätt säker på att du gärna stannar ett år till i Japan. Vi hemma tycker förstås att du ska dra dig mot Europa. Välkommen hem i augusti!

Pär sa...

Det är lite för blött för att starta längst ner så Tommy hade tänkt sig att man traverserar in mot lilla björken (som nu är borta) från höger. Därifrån till no-hands är det nog inte mer än 30-35 meter. Sen brantar det på lite till.

carin sa...

Grattis!! Jag räknar med att du kommer hem. Annars blir jag ledsen.

Anders sa...

Grattis. Jag gissar att du inte är så besviken..

Och så kanske vi hinner bjuda in oss själva innan du har lämnat japan för gott också.