måndag, juli 30, 2007

Norgehistorier

Det här var ju rätt festligt: www.astarte-education.com

Prinsessan Märtha Louise i Rasputins fotspår, en helbrägdagörare för hela kungafamiljen, liksom.

(Genom att svara på följande fråga kan du enkelt kontrollera huruvida du har möjligheten att hela människor genom handpåläggning:

Är du Guds son?)

---
Tipstack: YAMAUCHI Atsuo

2 kommentarer:

Carlos sa...

Den där är en ganska väsentlig fråga och därför krävs det att man är helt på det klara med den egna livsåskådningen om man verkligen vill få reda på svaret.

Om man är kristen borde man rimligtvis vara någorlunda övertygad om att människan är en Guds skapelse. Det är, dock, lite svårare att bena ur konceptet om Guds barn är avkomma eller bara något som den allsmäktige har satt på vår jord.

Anser man att vi alla är guds barn, borde alla människor också ha en helande kapacitet som man har ärvt från allas gemensamma fadern. Om man bara tycker att vi är ditsatta i herrens gård, är det ganska osannolikt att någon skulle bära på gudalika egenskaper som den i frågan. Om man inte är troende är svaret mer eller mindre detsamma, fast av andra anledningar.

Hursomhelst om alla är gudabarn kan alla hela sig själva och om man inte är det så kan ingen göra det. Med tanke på vilka vårdköer vi har i Sverige och hur många som blir sjuka i hela världen, lär det vara mer eller mindre omöjligt att någon kan hela varken sig själv eller någon annan.

Jag tror att prinsessan har blivit lite förvirrad...

Carlos sa...

12 000 NOK per termin har, iofs, en ganska helande effekt.